Home
 ForumForum   FAQFAQ   SearchSearch   ScaleScale
   Log inLog in   RegisterRegister 
Splošno
Administratorji in moderatorji
Administratorji in moderatorji tega foruma bodo po svojih najboljših močeh skušali sproti odstranjevati morebitna neprimerna sporočila. Nemogoče pa je pregledati vsa sporočila, zato se zavedaj, da sporočila na tem forumu izražajo mnenja in vidike posameznih avtorjev in ne administratorjev, moderatorjev ali webmasterjev (razen seveda njihovih lastnih sporočil) in zato za dejanja drugih ne morejo biti odgovorni. Objave, ki kršijo katerokoli od pravil foruma lahko popravimo, zapremo ali zbrišemo BREZ OPOZORILA IN RAZLAGE. Če boš pravila kršil, ti bomo sodelovanje v tem forumu prepovedali (ban). Če tvojo temo zapremo ali zbrišemo, ne nadleguj moderatorjev. Raje preberi še enkrat pravila.
Splošno o pošiljanju
Ne objavljaj sporočil, ki so žaljiva, zlonamerna, vulgarna, poniževalna, sovražna, grozilna, opolzka ali kakršnekoli vsebine, ki bi kršila kakršnokoli pravilo foruma, ali zakon v Sloveniji. Če tega ne boš upošteval, bo tvoje sodelovanje v tem forumu takoj in za vedno prekinjeno (tvoj internetni ponudnik pa bo o tem obveščen). IP naslov vseh sporočil se shranjuje. Webmaster, administrator, in moderatorji imajo pravico do odstranjevanja, popravljanja, premikanja, ali zapiranja kateregakoli sporočila, če se jim to zdi potrebno.
Piškotki
Ta forum uporablja piškotke (cookies), in skranjuje podatke tudi na tvoj računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, ki jih vnesel ti, služijo samo čimvečjemu udobju ob prebiranju tega foruma. Tvoj email naslov potrebujemo samo za potrditev vnešenih podatkov in gesla (in za pošiljanje novih gesel v kolikor boš staro pozabil).

All times are GMT + 1 Hour

Jump to: